sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sydänheijastin

Ulkona on niin pimeää, että heijastintahan tässä tarvitaan! Keksin tämän heijastinmallin omasta päästäni pari vuotta sitten ja nyt päätin tehdä näitä muutaman lisää. Heijastin on toteutettu ompelemalla paksun sydämenmuotoisen huopapalan päälle pienempi heijastinkankaasta leikattu sydän. Pieni kiva yksityiskohta heijastimessa on tuo paperileikkurilla kulmaan leikattu lumihiutale. Tällä kertaa tein toisesta heijastimesta roikkuvan version, joka on toiselta puoleltaan täysin identtinen tämän etupuolen kanssa.






Tässä toinen heijastin hieman eri väreissä. Omaan mieleeni on enemmän tuo ensimmäinen versio, mutta kyllä tämä toinenkin menettelee :)


Tämä versio on edellisestä poiketen rintaneulalla kiinnitettävä. Tajusin vasta kun sain heijastimen valmiiksi, että ehkä olisi pitänyt tehdä tuo heijastinsydäntä kierävä tikkaus ennen takaosan tummemmanpunaisen huopapalasen kiinnittämistä niin ei tikkaus näkyisi noin rumasti... Mutta takapuolelle se jää joka tapauksessa niin en jaksanut lähteä purkamaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti