tiistai 24. marraskuuta 2015

Kudotut tyynyt

Eräs ystäväni meni naimisiin viime kesänä ja pyysi lahjaksi kudottuja sisustustyynyjä. Tuumasta toimeen siis! Kesällä kun on aavistuksen haastavaa löytää käsityömotivaatiota niin meinasi jälkimmäisen tyynyn kutomisen kanssa tulla hieman kiire. Ja se näkyy myös työn jäljessä... No eiköhän ero tasoitu käytössä! Saaja oli ainakin kovasti tyytyväinen tyynyihin :)
Vaikka alla olevassa kuvassa näyttääkin, että tyynyt olisivat hieman eri sävyisiä niin luonnossa sävy on tismalleen sama. Lankana olen käyttänyt Novitan Isoveli-lankaa kaksinkertaisena ja melko muhkeiden puikkojen kera. Vasemmanpuoleisen tyynyn ohjeen olen löytänyt täältä ja oikealla olevan täältä. Tykkään siitä, että vaikka tyynyt ovat malliltaan erilaiset, on niissä kuitenkin yhdistäviä neulekuvioita. Näyttävät siis olevan samaa paria vaikka erilaisia ovatkin!
Tässä vielä lahja paketoituna kortin kera lahjapöydällä. Tällaisia tyynyjä on niin vaikea paketoida, että mielestäni parhaiten toimii yksinkertainen satiininauha.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti