maanantai 12. lokakuuta 2015

Vauvan tähtipipo ja tossut

Ystäväni sai tässä taannoin ilokseen pienen tuhisevan prinssin. Tuolle pallerolle täytyi tietenkin kutoa välittömästi lämmintä päälle, ettei ihan palellu täällä kylmässä maailmassa! Alla olevat pipo ja tossut ovat hyväksi havaittuja lemppareitani vauvojen asusteista. Tähti tuo pipoon mukavaa piristystä ja tossujen kiristysnauha on käytännöllinen. Saa tosin nähdä kuinka kauan vauva näihin mahtuu, kun kasvaa niin vaudilla!

Ohje tähän pipoon löytyy Novitan sivuilta eli täältä.
Lankana on käytetty Novitan Ipana-lankaa sekä sinisen että beigen värisenä. Ainakin omaan silmään nämä värit sopivat yhteen loistavasti ja raidat tuovat kivaa vaihtelua neuleeseen.

Pipon pariksi tein vielä saman väriset tossut. Niiden malli on tainnut olla aikaisemminkin täällä esittelyssä mutta ohje löytyy siis täältä

Ja kyllähän tuoreen tulokkaan täytyy oma korttikin saada! Sen malliin sain idean googlailemalla. Yksi kortin jujuista on haitariksi taiteltu kuomu sekä tietenkin koristeniiteillä kiinnitetyt pyörät. Pyörien tilalle olisi ollut hauska laittaa napit mutta juuri sellaisia ei sattunut askartelupakistani tähän hätään löytymään... Nappiostoksille siis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti