maanantai 19. lokakuuta 2015

Lempisukat

Tässä on nyt esittelyssä ehdoton lempisukkamallini! Vuosien saatossa tällä ohjeella on tullut kudottua varmaan viisi jos ei kymmenenkin sukkaparia. Monet joka tapauksessa! Ohje löytyy itseltä tätä nykyä jo takaraivosta, mutta alunperin olen sen löytänyt täältä. Näitä sukkia olen kutonut niin harmaina kuin sateenkaaren värisinäkin. Malli toimii mielestäni mainiosti minkä värisenä vaan ja on todella kiva jalassa. Sukkiin olen tosin tainnut aina kutoa alkuperäistä ohjetta lyhyemmät varret.

Siskoni on kova tyttö käyttämään villasukkia ja kudonkin hänelle aika ajoin uuden sukkaparin. Tällaisilla yllätin hänet viime pääsiäisenä Tallinnan reissullamme. Kuvat ovat mitä ovat (taustalla hotellin yksinkertainen ja rauhallinen tekstiilimaailma ;) ), mutta kyllä niistä varmaan käsityksen saa! 

Lankana näissä hemaisevissa yksilöissä on käytetty Novitan 7 Veljestä -lankaa ja värinä on vaahtokarkki. Aivan ihanat keväiset sävyt!
Monen muunkin mallisia sukkia olen vuosien saatossa siskolleni kutonut, mutta jostain syystä nämä (nykyään tosin hieman kulahtaneempina) kyllä aina löytävät tiensä jalkaan jostain kaapin perältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti