sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

iPadin koti

Hankin tuossa jo jonkin aikaa sitten uuden iPadin, mistä tietysti seurasi akuutti tarve saada sille suojakotelo. Tuntuvat nimittäin olevan helposti rikkoutuvia kapistuksia. Yritin epätoivoisesti googlailla valmista ohjetta, mutta aika pitkälti jouduin itse soveltamaan. Todellinen prototyyppi suojakotelosta tulikin: tarranauhat ovat vähän vinksin vonksin ja saumatkin sinne päin. Mutta varsin käyttökelpoisen kotelon sain silti aikaiseksi ja iPadikin on selvinnyt ehjänä!

Päädyin toteuttamaan suojakotelon Vallilan Mandariini-kankaasta. Muutenkin nuo Vallilan kankaat ovat kovasti mieleeni ja niistä on tullut tehtyä mitä milloinkin. Koteloon piti saada jollain konstilla pehmustetta, pelkkä kangas kun ei kovin pitkälle suojaa. Äkkiseltään en meinannut mistään sopivaa materiaalia löytää, joten päädyin ostamaan jumppamaton ja leikkaamaan siitä sopivat palat kotelon vuoren sisään pehmusteeksi. Hyvin toimii!

Tarrakiinnitys on käytössä kätevä varsinkin, kun tarrat on kiinitetty tuolla tavalla eri päin. Tekee vastakappaleeseen osumisesta helpompaa kiireessäkin.Ja tässä vielä kuva etupuolelta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti