torstai 22. kesäkuuta 2017

Fazer Geisha-kortti

Jouduin tuossa muutama päivä takaperin miettimään ihan muussa yhteydessä omaa luovuuttani. Pidänkö itseäni luovana ihmisenä vai en? En lähtökohtaisesti ajattele, että olisin mitenkään erityisen luova. Nautin käsitöiden tekemisestä, mutta teen niitä mieluummin suoraan ohjeesta kuin kehittelen malleja itse. 

Viime viikolla kuitenkin repäisin luovuuden saralla! Olin pitkään ihaillut keittiön kaapissa majaillutta Geisha-rasiaa. Siis sitä sellaista suorakulmion muotoista, jollaisia tulee ostettua usein jouluna. Kun tarkemmin katsoo, rasiassa on kauniita kukkakuvioita ja kultaisia yksityiskohtia. Aloin miettiä, saisinkohan tehtyä siitä kortin äitini 60-vuotissynttäreille. Ja saihan siitä!



Onnistuin suunnittelemaan kortin niin, etteivät paketin logot ja taitokset jääneet näkyviin. Esimerkiksi kortin vasemmassa reunassa kulkevan kultaisen tarranauhan alla on taitos. Ja tuon oikeassa reunassa olevan beigen paperin alla Fazerin Logo! Itse asiassa tuo beige paperikin on tehty kymmenen vuotta vanhasta McDonald'sin esitevihkosesta. Aikamoista luovuutta siis sain käyttää, että sain tämän kortin tehtyä. Mutta lopputuloksesta tuli todella kiva :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti