torstai 5. tammikuuta 2017

Kaulakoruja, kaulakoruja

Nyt hurahtaa käyntiin joululahjojen esittely! Tänäkin vuonna kävi joulupukin pajassa aikamoinen vilske ennen joulua, ja välillä tuntui, että aika loppuu. Äiti meinasi saada paketissa yksittäisen sukan, mutta i did it! Kaikki lahjat valmistuivat ajoissa (viimeinen aatonaattoiltana) ja kääriytyivät paketteihin aattoa odottamaan. Muistutuksena itselleni, että ensi vuonna kannattaa aloittaa joululahjojen piiperointi ennen joulukuuta!

Sain idean tällaisiin yksinkertaisiin koruihin ja päätin tehdä sellaiset itselleni, siskolle ja kummitytölle. Korut valmistuivat nopeasti ja olen jo ehtinyt käyttääkin omaani pari kertaa. Minä yksinkertaisesti vain pujotin helmen tasapäiseen korupiikkiin ja väänsin ripustuslenkin pihdeillä kiinni. Sitten tietenkin pujotin tekeleen ketjuu. Ja tadaa, valmista tuli!

Tosin ei niin paljon hyvää, ettei jotain huonoakin! Tuollainen pienistä palloista muodostuva ketju ei ole aivan optimaalinen käytettävyyden kannalta. Helmet eivät nimittäin luista ketjussa vaivatta, mikä saattaa aiheuttaa sen, että ne seikkailevat välillä jossain aivan muualla kuin keskikohdassa. Yritin kiertää tätä ongelmaa tekemällä ripustuslenkeistä reilun kokoisia, mutta en voi sanoa sen poistaneen ongelmaa täysin. No, ei auta, näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti