sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Valkoiset sukat

Taas yhdet lempparisukat tehtynä! Kävin hetki sitten moikkaamassa vaihtokaveriani Saksassa ja kudoin hänelle tällaiset valkoiset sukat. Minulla on ollut tapana antaa hänelle kutomani sukkapari tavatessamme muutaman vuoden välein. Hän ilahtui antamistani sukista kovasti, sillä edellinen pari oli jo kulutettu puhki. Itselleni oli kiva huomata, että tämä malli toimii loistavasti myös valkoisella langalla toteutettuna!

En tiedä milloin löytäisin tämän sukkamallin veroisen ohjeen. Äkkiseltään laskettuna tämä saattaa olla kymmenes kyseisellä ohjeella toteuttamani sukkapari. Samanlaiset löytyvät esim. täältä ja täältä. Matkan varrella sukkien varsi on tosin lyhentynyt lähinnä sukkaprojektien tiukkojen aikataulujen ja kutojan laiskuuden vuoksi. 

Näin loppuvuodesta valoa on hyvin vähän käytettävissä ja se tuo omat haasteensa tuotosten kuvaamiselle. Tämäkin kuva on otettu päivän viimeisten valonhiukkasten suotuisalla avustuksella ja se valitettavasti näkyy kuvan laadussa. Mutta sillä mennään mitä on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti