tiistai 28. huhtikuuta 2015

Nipsukukkaro

Edellisessä postauksessa esitellylle avainnauhakorulle piti keksiä jostain suojapussi. Eipä sitten ketju mene niin helposti rikki laukussa ja löytyykin helpommin, kun ei pääse ujuttautumaan laukun pohjalle! Kotoa löytyi jo valmiina pari kappaletta kukkaronkehyksiä, joista toista päätin tähän tarkoitukseen hyödyntää. En ole ikinä tehnyt tällaisista kehyksistä mitään, joten lupputuloksesta ei ollut varmuutta. Hyvin suojakukkaro kuitenkin onnistui ja pääsee jo huomenna käyttöön!


Kankaaksi uhrasin Finlaysonin kangastabletin, joka on oikeastaan ostettukin tällaista tarkoitusta silmälläpitäen. Tuo kuosi on niin pirteä ja keväinen! Sydännauhan kiinnitin paksun violetin raidan keskelle erikseen.


Tajusin jossain vaiheessa noista kehyksessä olevista rei'istä, että kangas lienee tarkoitus kiinnittää kehykseen neulan ja langan avulla. Siinä vaiheessa oli kuitenkin jo maito maassa ja liima kehyksessä. Liimaamisen jälkeen koitin vielä puristaa kehystä pihdeillä, että kestäisi käyttöä paremmin. Nyt ainakin tuntuu tuo kiinnitys tukevalta mutta aika näyttää miten se kestää käyttöä!


Vuoren tein ihan vaan valkoisesta puuvillakankaasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti